fbpx
Cykelklubben2019-11-12T10:35:57+01:00

Cykelklubben.

Team Bike4Kids København, er en cykelklub under foreningen, Bike4Kids. Vi træner 2 gange om ugen i sommersæsonen. Primært starter træningen fra Albertslund Idrætsanlæg. I København tilbyder vi MTB i Vestskoven fra d. 6. oktober.

Vi er i færd med at starte et hold op i Vejle-Fredericia-Kolding området. Hvis du bor i et andet område, og gerne vil være med til at starte et hold op i Bike4Kids regi, må du gerne kontakte Poul Krarup på poul@bike4kids.dk.

Alle er velkomne til at komme og køre med. Kravet er dog at du har en racercykel, hvis du skal køre landevej, og har lidt erfaring med at cykle. Hastigheden er knap så vigtigt, da vi deler os i mindre hold afhængig af niveau.

Meld dig også ind i vores Facebook grupper: Team Bike4Kids København, Team Bike4Kids Kolding eller MTB klubben Bike4Kids.

Kontingent:

For 2020 kr. 300,00
Støtte medlemskab: kr. 100,00
Opkrævning sker automatisk via Holdsport.

Når du melder dig ind i Bike4Kids opretter vi dig automatisk på Holdsport, Her kan du se alle vores aktiviteter.

Du er naturligvis velkommen til at køre med nogle gange, og se om det er noget for dig, før du melder dig ind.

Der vil være mulighed for at købe klubtøj, hvert forår.

Hvis du er interesseret i vores klub kan du tilmelde dig vores Facebook gruppe Team Bike4Kids København.

Foreningen, Bike4Kids er en velgørenhedsorganisation der cykler med det formål at samle penge ind, til børn med alvorlige og kritiske sygdomme, gennem sponsorater.
Hvert år, i uge 27, cykler vi Danmark rundt, for at gøre opmærksom på vores formål og samle penge ind. I 2019, cyklede 23 ryttere, de 1100 km, Danmark rund, og samlede 210.000 ind som bliver doneret til SMILfonden.
Du behøver ikke at køre Danmark Rundt, for at være med i cykelklubben.