fbpx
Cykelklubben2020-04-26T08:23:05+02:00

Cykelklubben.

Team Bike4Kids er en cykelklub under foreningen Bike4Kids. Cykelklubbens formål er, at skabe rammer, hvor alle kan deltage, uanset køn og alder.

Deltagerne i klubben, bliver i stand til, gennem ugentlig træning, at cykle Danmark Rundt på 8 dage. Aktuelt tilbyder vi landevejstræning fra vores afdelinger i København, Nordsjælland og Kolding. Landevejs holdene træner 2 gange om ugen i perioden marts til oktober (forbehold for vejr).

Træninger og events fra landevejsafdelingerne, annonceres via Holdsport.

Derudover har vi en MTB afdeling i København.

MTB afdelingen træner 1 gang om ugen i Vestskoven.

Træningen foregår hver søndag fra Albertslund Idrætsanlæg, og afvikles i perioden oktober til marts.

Træninger fra MTB afdelingen annonceres via Facebook-gruppen ”MTB hos Bike4Kids København”.

Alle medlemmer er velkomne til at køre med. Kravet er dog, at du har en cykel til formålet, og du har lidt erfaring med at cykle. Hastigheden er ikke så afgørende, da vi deler os i mindre grupper afhængig af niveau.

Skal du deltage i Bike4Kids Touren – så se nærmere om krav under fanen ”Bike4Kids Touren”.

Holdsport

Af hensyn til dine kammerater og trænernes forberedelse, er det vigtigt at du i god tid tilkendegiver om de deltager i de respektive træninger og events. Dette for at vi kender antallet af deltagere i arrangementet, og vi ikke venter forgæves på jer der ikke ønsker at deltage.

Husk derfor at tilkendegive dit valg via ”Tilmeld” eller ”Afmeld” funktionerne på Holdsport Appen. Her finder du også information om mødested, tider samt ruter for arrangementet.