Rytterinformation2019-07-27T18:11:06+02:00

Rytterinformation

Du kan nu tilmelde dig til turen 2020, som finder sted fra d. 27. juni til den 4. juli 2020.

Formålet er naturligvis at samle penge ind til børn med alvorlige sygdomme, hvor de indsamlede midler går ubeskåret til Smilfonden. Hver rytter skal aktivt forsøge at finde sponsorer til tøj og biler.

Deltagergebyret er sat til 8.300,- kr. som dækker cykeltøj, 7 overnatninger på div. hoteller samt fuld forplejning under hele turen.

Der vil være Race Marchalls, service- og mekanikerbiler med hele vejen.

Krav til rytterne:
Man skal være i stand til at køre på racercykel med en hastighed på mellem 25-30 km/t over længere distancer. (afhænger naturligvis af vejrforhold) Der vil være fællestræning fra 1. marts og frem til afgang, 2 gange om ugen. Vi træner i alt 2500 km over de 4 måneder. Man skal som minimum have trænet 2000 km inden turen, hvoraf de 1500 km skal være med holdet. Af hensyn til holdets sikkerhed og fremdrift, vi der være 3 træningsdage inden turen, som er testkørsler, for at sikre at alle ryttere lever op til kravene. Så fremt styregruppen vurdere at en rytter ikke kan gennemføre turen, kan man blive bedt om at vente til året efter.

Fællestræning vil være hver onsdag, og skiftervis lørdag eller søndag . Der vil også være mulighed for spinning i januar og februar med holdet. Dog mod ekstra betaling.

Træningen finder sted fra forskellige lokationer i Hovedstadsområdet.

Vi fortsætter fællestræningen hen over efteråret, og nye ryttere der vil med i 2020, må meget gerne træne sammen med holdet fra august måned.

Tøjet:

Tøjpakken består af 2 bib shorts, 2 kortærmede trøjer, 1 vindvest, 1 sæt løse ærmer samt 2 par sokker. Man kan tilkøbe regnjakke samt løse ben.

Tilmelding som rytter

til 2020

Køn: (skal udfyldes)
MandKvinde