fbpx
Bike4Kids Touren2021-10-16T15:44:49+02:00

Vil du med på en tur Danmark rundt i 2022?

Som medlem af cykelholdet har du mulighed for at komme med på Bike4Kids Touren i den gode sags tjeneste. Vi kører for at samle penge ind til børn med alvorlige sygdomme.

Vi cykler videre på nye eventyr i 2022.

Tilmelding Bike4Kids touren 2022 åbner i november 2021.

Vil du vide mere inden du tilmelder dig, så skriv til os på info@bike4kids.dk.

Hvad skal du kunne?

Det vigtigste er, at alle får en god oplevelse, og en god tur – det skal være sjovt at være med, når man cykler for velgørenhed! Men der er et par ting, man skal kunne som minimum.

  1. Du skal være i stand til at køre på racercykel med en hastighed på mellem 25-30 km/t over længere distancer.
  2. Du skal som minimum have trænet 2.000 km inden turen, hvoraf de 1.500 km. skal være med holdet. Der vil være fællestræninger to gange om ugen fra 1.marts og frem til afgang. Det er 2.500 km’s træning hvis du kommer til alle turene, så mindre kan altså også gøre det.
  3. Af hensyn til holdets sikkerhed vil der være 3 træningsdage inden turen, som er testkørsler, for at sikre at alle ryttere lever op til kravene. Såfremt styregruppen vurdere at en rytter ikke kan gennemføre turen, kan man blive bedt om at vente til året efter.

Træningen finder sted fra forskellige lokationer i Hovedstadsområdet.

Lidt om formålet

Det er naturligvis vores mål at samle så mange penge som muligt ind til børn med alvorlige sygdomme. Derfor vil vi løbende opfordre ryttere til aktivt at hjælpe  med at skaffe sponsorere til tøj, følgebiler m.m.

Pris og praktik

Der kommer priser for 2022 medio november

Der vil være Race Marshalls, service- og mekanikerbiler med hele vejen.