fbpx
Persondatapolitik2019-11-14T11:13:47+01:00

Persondatapolitik for Bike4Kids

Opdateret november 2019

Som medlem og rytter:

Når du tilmelder dig som rytter til Bike4Kids turen og/eller medlem af vores cykelklub, giver du os en række personlige oplysninger.

Disse oplysninger bruges udelukkende til at registrere hvem der skal deltage på Bike4Kids turen og/ eller er medlem af vores cykelklub. Oplysningerne anvendes til

  • at kunne opkræve dig for deltagelse i vores fællesskab
  • at kunne holde dig orienteret om vores arrangementer i løbet af sæsonen
  • at kunne indregistrere dig på de hoteller vi skal bo på undervejs på Bike4Kids turen

Dine oplysninger bruges også, hvis du skulle være involveret i et uheld, hvor der kan være behov for at komme i kontakt med dine pårørende.

Melder du dig ind i foreningen Bike4Kids, skal du oplyse

  • Dit fulde navn
  • Din folkeregister adresse
  • Dit telefonnummer
  • Din e-mail adresse
  • Din fødselsdato
  • Dit køn

Din e-mail adresse bruges også, til at holde dig orienteret om foreningens arbejde gennem nyhedsmails.

Når du melder dig ind i Bike4Kids opretter vi dig automatisk på Holdsport.dk.

Når dine data er registreret på Holdsport, vil du efterfølgende modtage en velkomst mail med et unikt brugernavn og password.

På Holdsport kan du løbende følge vores arrangementer og træninger via den App, som du selv skal tilgå via App Store eller Google Play.

Der er også mulighed for at følge vores fællesskab via Facebook og Youtube. Det er dog frivilligt for den enkelte rytter og/eller medlem, at tilmelde sig disse platforme. Foreningen videregiver ingen af dine personlige oplysninger hertil.

Vores forening er medlem af DGI og DCU, hvorfor der også videregives data til de 2 forbund, for at dokumentere antallet af medlemmer i vores forening.

Vi er samtidig en velgørenhedsorganisation der har til formål at hjælpe børn med alvorlige sygdomme på tværs af diagnoser. Vi cykler for at gøre opmærksom på formålet, og for at skaffe midler til at hjælpe børn via sponsorater og donationer.

Derfor har vi en berettiget interesse i at dokumentere og promovere vores aktiviteter. Dette sker ofte via billede og video materiale. Som rytter og medlem må det forventes at man indgår i denne promovering.

Generelt:

Ved tilmelding som rytter, eller indmeldelse som medlem, bliver dette taget som et samtykke til at vi må registrere dine oplysninger som ovenfor beskrevet.

Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit forudgående samtykke, undtaget herfor er de ovenfor anførte formål.

Vi opbevarer kun dine oplysninger så længe du enten er rytter eller medlem i vores forening.

  • Hvis du udmelder dig af foreningen, bliver dine persondata oplysninger slettet senest 12 måneder efter din udmeldelse. Eller før på din foranledning.
  • Hvis du har deltaget som rytter i Bike4Kids turen, bliver dine persondata oplysninger slettet senest 3 år efter din deltagelse. Eller før på din foranledning.

Nederst beskriver vi de rettigheder, du har i henhold til gældende lovgivning, og hvordan du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores behandling af dine personoplysninger.

 

Sikkerhed:

I Bike4Kids ønsker vi at værne om vores medlemmers persondata.

Vi indsamler derfor ikke flere data end nødvendigt.

Vi begrænser deling af data med andre til et minimum, og gør det kun, når det har et begrundet formål.

Adgang til dine data sker kun efter tilladelse fra foreningens systemansvarlige.

Foreningens systemansvarlige er:

Poul Krarup

Foreningens bestyrelse fører løbende tilsyn med foreningens persondatapolitik, samt at gældende lovgivning efterleves i vores forening.

 

Dine rettigheder:

Du kan altid anmode om indsigt i hvilke personoplysninger, vi har registreret på dig.

Du kan ligeledes gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger, herunder eksempelvis bede os rette, slette, begrænse, overføre eller stoppe behandlingen.

For alle sådanne henvendelser kan du blot rette henvendelse via de nedenfor angivne kontaktoplysninger.

Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os på:

info@bike4kids.dk

Såfremt du vil indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske ved henvendelse til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf.: (+45) 33 19 32 00

Fax: (+45) 33 19 32 18

Se også https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/

Her kan du læse mere om Databeskyttelsesforordningen

Forordningen omtales i øvrigt ofte også som persondataforordningen eller blot GDPR, som er den engelske forkortelse for forordningen (General Data Protection Regulation).

Forordningens bestemmelser trådte i kraft den 25. maj 2018