Ruterne2019-06-17T11:09:32+02:00

Ruterne

Vi cykler Danmark rundt på otte dage. I alt 1069 km.

1. etape – 29. juni. Frederiksberg – Sakskøbing 136 km

Vi køre fra Frederiksberg Rådhusplads over Valby og ud af Gl. Køge Landevej. I Køge gør vi et kort stop på torvet, hvorefter turen går over Store Heddinge mod Vordingborg. Gennem Vordingborg, over den gamle Storstrømsbro, til Sakskøbing. Vi overnatter på Hotel Saxkjøbing.

Starten går kl. 9.00. Kom og send rytterne godt afsted.

2. etape – 30. juni. Sakskøbing – Vissenbjerg 129 km

Fra Sakskøbing kører vi til Tårs, og tager færgen over til Spodsbjerg. Herfra kører vi over Langeland og Tåsinge, gennem Svendborg og Odense. Vi overnatter lidt udenfor Odense, på Vissenbjerg Storkro.

3. etape – 1. juli. Vissenbjerg – Horsens 115 km

Fra Vissenbjerg, kører vi af små hyggelige landeveje gennem det Fynske landskab. Vi krydser Den gamle Lillebæltsbro og kører over Vejle, hvor vi prøver kræfter med lidt bakker og til Horsens, hvor vi overnatter på Scandic.

4. etape – 2. juli. Horsens – Esbjerg 130 km

Fra Horsens skal vi krydse Jylland. Vi køre over Billund, og hvis vi kan få det arrangeret gør vi et stop hos Legoland. I Esbjerg over natter vi på ECH Park.

5. etape – 3. juli. Esbjerg – Struer 142 km

Fra Esbjerg går turen nordpå. Vi kører gennem Holstebro og holder for natten i Struer, hvor vi overnatter på Grand Hotel Struer.

6. etape – 4. juli. Struer – Ålborg 187 km

Den lange dag. Vi kører fra Struer over Oddesundbroen, nord om Limfjorden og gennem Thisted til Aalborg. Her overnatter vi på Scandic Aalborg Øst.

7. etape – 5. juli. Ålborg – Århus 113 km

Fra Ålborg går det syd-øst over mod Århus. Vi kommer igennem Randers, og gør muligvis et stop ved Randers Regnskov.

8. etape – 6. juli. Århus – Frederiksberg Rådhusplads 117 km

Vi kører fra Århus Vest, til havnen hvor vi tager færgen over til Odden. Herfra kører vi gennem Odsherred, til Holbæk og derfra til torvet i Roskilde. Her gør vi et kort stop før den sidste del af turen går tilbage til Frederiksberg Rådhusplads, hvor vi forventer at lande et sted mellem kl. 15.00 og 16.00.

Alle er meget velkomne til at komme og tage i mod holdet og gøre en fest ud af afslutningen.